Happy Easter!
Ik heb een heerlijke relaxt paasweekend gehad. Eieren gezocht, familie gezien en heerlijke (super simpele) pain-au-chocolat gemaakt. Het mini recept staat hieronder.
Pain au chocolat op z’n Paasbest
Deze lekkernij is nauwelijks een recept te noemen, het enige wat je nodig hebt is:
- Croissantdeeg uit blik (Danneroles)
- Chocolade eieren (eventueel met vulling)
- Een oven
Maak de verpakking van het croissantdeeg open en volg de aanwijzingen die op de verpakking staan. Als je eenmaal het deeg hebt uitgerold en de driehoeken los voor je hebt liggen, doe je de chocolade eieren erin Ik heb 2 chocolade eieren in het midden gelegd en het deeg vervolgens dichtgevouwen als een soort cadeautje. Dus niet opgerold zoals je bij een croissant zou doen maar de 2 punten naar binnen gevouwen en de laatste punt eroverheen gelegd. Wel goed opletten dat het goed dicht zit anders kan de chocolade eruit lopen.
Ik heb 2 soorten eieren gebruikt; één met crispy vulling en de andere met kokos. De oven heb ik op 200 graden gezet en ik heb ze ongeveer 13 minuutjes erin gezet. Resultaat, heerlijke chocolade broodjes.
Easter is the start of Spring
Time to sort out your Summer things
So sending wishes, just for you
Enjoy a wonderful Summer; whatever you do